Gyakori Kérdések

K: Miért jobb hozzánk jönni, mint motelbe?
V: A motelben portás is van! Nálunk átveheted a kulcsot még a partnered megérkezése előtt. Így úgy fogadhatod a hölgyet mintha a saját lakásodban lennél. Neki nem kell találkoznia harmadik személlyel!

K: Mennyivel előtte szóljak ha foglalni szeretnék?
V: Foglalást aznap is felveszünk (a szabad helyek függvényében), csak szóljatok előtte legalább 3-4órával. Elérhetőek vagyunk reggel 8órától este 20óráig, hétfőtől-vasárnapig.

K: Mi van ha hívsz, de nem vesszük fel?
V: Folyamatosan telefon közelben vagyunk. De lehet olyan szituáció, amikor nem tudjuk felvenni a telefont (erre max.1% esély van). Ilyen esetben visszahívunk (csak diszkréten megcsörgetünk!). Sajnos volt már rá példa, hogy a szolgáltató hibájából nem volt elérhető a számunk. Ilyenkor NE keseredj el! Hívj újra később!:-)

K: Milyenek a lakások?
V: IKEA-s bútorokkal felszerelt, ízlésesen berendezett, hangulatos és diszkrét. Így mindegyik kiemelten jó állapotban áll a vendégeink számára.
Két fő részére: friss ágynemű, törölköző, tusfürdő stb. Lakásainkban található  SMART  TV, Wi-Fi, tehát a kikapcsolódás garantált.:-)

K: Mikor kell fizetnem,hány személyre vonatkozik? Hogy tudok távozni?
V: Fizetni az apartman elhagyása előtt a konyhapultra kérem az előre megbeszélt összeget  otthagyni .  (A kulcsot előre megbeszélt helyen kell hagyni). Az áraink minden esetben páronként értendők!

K: Mikor kapom meg a kulcsot?
V: A helyszínen, a kulcsszéfbe helyezve és érkezés előtt üzenetben kaptok meg minden információt az apartman bejutással kapcsolatban . Ha te szeretnéd fogadni (egyedül) a partnered, akkor a kulcsot előbb is át tudod venni a kulcsszéfből (itt nem órákra gondolunk, hanem 10-15 perccel a megbeszélt idő előtt) , ez megbeszélés kérdése .

K: Mi hárman szeretnénk menni. Van rá mód?!
V: Van rá lehetőség , egyeztetés kérdése ez feláras .

K: Olvastam hogy este 19-20 óra után már csak egész estére bérelhetünk. Ez azt jelenti, hogy ott kell maradnunk reggelig?!
V: Nem! Ez azt jelenti, hogy este 20óra után már csak egész éjszakára bérelhettek. Erre van egy kedvező csomagunk, ami este 20órától, reggel 8-ig tart. Ennek díjáról az “ÁRAINK” menüpontban olvashatsz. Persze, ha előbb szeretnétek távozni a lakásból, akkor előbb is mehettek, de a fent említett díjat akkor is ki kell fizetni.

K: Összetörtem valamit, mi a teendő?
V: Ha ilyen történik, kérlek jelezzétek. A kárt természetesen meg kell téríteni.